Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 144g44kcal1.8g6.9g0.3g2.4g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 468g61kcal5.2g4.6g0.9g5.6g
Ruohosipuli 72g16kcal1g1.2g0.4g1.7g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 828g1102kcal69.9g145.7g16.6g41.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 720g462kcal23g34.7g25.2g0.1g
Fetajuusto arla 8% (100g)720g1080kcal115.2g28.8g57.6g0g
Rypsiöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1566g857kcal24.9g205.3g2.7g13.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 54g11kcal0.4g1.6g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g7902kcal482.8g857.6g279.6g131g
Valittu annoskoko4608g3951kcal241.4g428.8g139.8g65.5g
Annoskoko puolitettuna2304g1976kcal120.7g214.4g69.9g32.8g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964