RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1133g1616kcal141.6g3.4g116.1g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g899g2877kcal0g27g341.7g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)306g978kcal33.6g192.6g8.6g36.7g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1331g4458kcal183.6g853g30.6g79.8g
Raparperi 719g242kcal5g39.6g0.7g10.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g45g140kcal4.9g27g3.1g12.6g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g90g327kcal3.1g71.6g3.1g0g
Hermesetas-jauhe41g117kcal0.5g22.7g0g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g21669kcal749.2g2507.8g1007.8g311.2g
Valittu annoskoko4608g10835kcal374.6g1253.9g503.9g155.6g
Annoskoko puolitettuna2304g5417kcal187.3g627g252g77.8g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435