Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g164g57kcal2.6g11.3g0.2g2.3g
Tomaattimehu Valio109g22kcal1.1g4.4g0g0g
Kalaliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.4g0.2g0g
Sipuli 16g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)44g37kcal0.4g1.5g3.1g0g
Katkarapu 59g40kcal8.5g0g0.6g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g62g59kcal5g8.7g0.4g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana922g475kcal36.2g55.2g11.2g15.2g
Valittu annoskoko461g238kcal18.1g27.6g5.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna231g119kcal9.1g13.8g2.8g3.8g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378