Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g77g67kcal13.8g1.1g0.8g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)68g118kcal11.9g0g7.8g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g34g3.4kcal0.4g0.3g0.1g0.3g
Kurkku 68g7.4kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Tomaatti 68g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g90g59kcal11.7g1.8g0.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore14g3.4kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana922g571kcal78g19.2g19g5.2g
Valittu annoskoko461g285kcal39g9.6g9.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna231g143kcal19.5g4.8g4.8g1.3g
Arvot/100g100g62kcal8.5g2.1g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296573