Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 167g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Kirsikkatomaatti, 50g52g10kcal0.3g2g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g1.9g0g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g167g232kcal31.7g0g11.7g0g
Heinz ketsuppi7.5g7.7kcal0.1g1.8g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.8g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli, kokonainen 50g42g11kcal0.5g2g0.1g0.3g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana923g701kcal69.6g27.2g34g4.2g
Valittu annoskoko461g351kcal34.8g13.6g17g2.1g
Annoskoko puolitettuna231g175kcal17.4g6.8g8.5g1.1g
Arvot/100g100g76kcal7.5g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696