Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Kukkakaali 100g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Oivariini, 757g48kcal0.1g0.1g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g44g131kcal11.4g0.9g9.2g0g
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Tumma soijarouhe, risetti25g72kcal12.5g8.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana923g763kcal68g44.6g35.4g10.2g
Valittu annoskoko461g382kcal34g22.3g17.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna231g191kcal17g11.2g8.9g2.6g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096