Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 125g57kcal0.6g10.3g0.3g5g
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g8.7g11kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit16g20kcal0.5g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g288kcal5.4g46.6g6.4g11.8g
Valittu annoskoko462g144kcal2.7g23.3g3.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna231g72kcal1.4g11.7g1.6g3g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643