Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g251g276kcal20g50.1g0g12.5g
Punajuuri, keitetty, suolaton 176g69kcal1.8g12.4g0.4g4.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20g175kcal0g0g19.8g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Riisijauhoseos, gluteeniton 13g46kcal0.3g10.6g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1139kcal44.6g147.4g40.6g35.2g
Valittu annoskoko462g570kcal22.3g73.7g20.3g17.6g
Annoskoko puolitettuna231g285kcal11.2g36.9g10.2g8.8g
Arvot/100g100g123kcal4.8g15.9g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390