Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)55g59kcal12.6g0g1g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g6.1g6.1kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g2.2g7.1kcal0.2g1.1g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste44g11kcal0.4g2.1g0.1g1g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g22g79kcal2.6g16g0.3g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g31g25kcal0.9g3.3g0.6g1.2g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g18g74kcal0.4g0.5g7.9g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g533kcal35g48.8g21.2g5.8g
Valittu annoskoko462g266kcal17.5g24.4g10.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna231g133kcal8.8g12.2g5.3g1.5g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387