Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 233g37kcal1.7g4.7g0.2g4.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Nokkonen 9g4.1kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.3g6.1kcal0.3g0.3g0.4g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g47g7.9kcal0.7g1.3g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g288kcal8.6g22.6g16g15g
Valittu annoskoko462g144kcal4.3g11.3g8g7.5g
Annoskoko puolitettuna231g72kcal2.2g5.7g4g3.8g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738