Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)97g39kcal1.1g7g0.5g1.4g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g50g13kcal0.5g2.8g0g1.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Chili mausteseos, Old El Paso1.2g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 100g97kcal3g19.6g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana925g737kcal49.8g70.4g27g9.6g
Valittu annoskoko462g368kcal24.9g35.2g13.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna231g184kcal12.5g17.6g6.8g2.4g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185