Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g375g90kcal4.5g12.7g0.7g7.9g
Voi, 1 tl, 5 g63g456kcal0.6g0.6g50g0g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana925g1258kcal10.4g67g101.4g15.8g
Valittu annoskoko463g629kcal5.2g33.5g50.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna231g314kcal2.6g16.8g25.4g4g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.2g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357