Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 113g27kcal2g2.5g0.3g2.6g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g38g94kcal5.3g1.3g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.1g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana926g301kcal18g16.2g16.4g5.8g
Valittu annoskoko463g150kcal9g8.1g8.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna231g75kcal4.5g4.1g4.1g1.5g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.8g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607