Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 3150g5281kcal685.4g0.3g282.6g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen700g5040kcal0g0g560g0g
Suola, annos 3g210g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g20944kcal1385.4g54.4g1687.4g19g
Valittu annoskoko4620g10472kcal692.7g27.2g843.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna2310g5236kcal346.4g13.6g421.9g4.8g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037