Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)999g3456kcal119.9g709.2g16g81.9g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen1998g2397kcal359.6g24g119.9g4g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g69.9g1.2g3.5g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia500g749kcal84.9g0g45g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)50g130kcal6.5g6g9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g14642kcal1180.4g1695.6g388.8g208g
Valittu annoskoko4620g7321kcal590.2g847.8g194.4g104g
Annoskoko puolitettuna2310g3660kcal295.1g423.9g97.2g52g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927