Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys560g728kcal111.9g0g33.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g210kcal0g0g23.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Vesi2332g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Pakaste vihanneksia1166g466kcal35g64.1g11.7g35g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto466g1306kcal88.6g0g102.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g5883kcal485.2g197.2g355.4g73.2g
Valittu annoskoko4620g2942kcal242.6g98.6g177.7g36.6g
Annoskoko puolitettuna2310g1471kcal121.3g49.3g88.9g18.3g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298