Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g287g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Sipuli (kuorittu)473g128kcal6.1g22.7g0.9g8g
Sieni rouskut, suolattu 1215g316kcal19g28g6.1g35.2g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 876g2174kcal125g48g165.6g4.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g56g504kcal0g0g56g0g
Paprika, punainen1660g427kcal14.9g76.4g6.6g33.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 53g37kcal0.7g5.9g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g7326kcal338.8g389.6g473g175g
Valittu annoskoko4620g3663kcal169.4g194.8g236.5g87.5g
Annoskoko puolitettuna2310g1832kcal84.7g97.4g118.3g43.8g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459