Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1601g2082kcal288.2g35.2g97.7g1.6g
Parsakaali brokkoli 1201g421kcal55.5g23.4g3.6g30g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka801g1441kcal36g48g120.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1001g601kcal10g45g40g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9248g9443kcal779.4g303.2g562.8g63.2g
Valittu annoskoko4624g4722kcal389.7g151.6g281.4g31.6g
Annoskoko puolitettuna2312g2361kcal194.9g75.8g140.7g15.8g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226