Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu1920g3116kcal533.8g0g105.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen800g160kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Kesäkurpitsa800g136kcal3.2g20g4.8g5.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Ranskankerma Valio800g2240kcal20g28g224g0g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g200g776kcal66g0g56.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9248g13233kcal1271.6g184.4g809.2g36.2g
Valittu annoskoko4624g6616kcal635.8g92.2g404.6g18.1g
Annoskoko puolitettuna2312g3308kcal317.9g46.1g202.3g9.1g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412