Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 219g64kcal1.2g11.6g0.4g4.2g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras44g140kcal6g25.4g1.4g3.6g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g66g66kcal5.9g9.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana926g556kcal27g95.4g3.8g16.4g
Valittu annoskoko463g278kcal13.5g47.7g1.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna232g139kcal6.8g23.9g1g4.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374