Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 98g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 30g23kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 100g39kcal0.2g8.2g0.1g1.5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g6.5g11kcal1.1g1.4g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g2.5g9kcal0g2.1g0.1g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g387kcal7.8g46.2g16.2g8.8g
Valittu annoskoko464g194kcal3.9g23.1g8.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna232g97kcal2g11.6g4.1g2.2g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548