Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus66g43kcal1.1g9.8g0.1g0.9g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä75g51kcal2.3g9g0.5g2.3g
Atria broilerin fileesuikale naturell131g144kcal30.2g0g2.8g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g499kcal68g39g8.4g6.4g
Valittu annoskoko463g250kcal34g19.5g4.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna232g125kcal17g9.8g2.1g1.6g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084