Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 72g24kcal0.4g4g0.1g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 71g242kcal7.2g49.4g0.8g2.5g
Kananmuna kuorineen punnittu74g93kcal8.1g0.2g6.6g0g
Sokeri 69g281kcal0g69.1g0g0g
Leivinjauhe 3.6g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.4g20kcal0.2g4.3g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 29g252kcal0g0g28.5g0g
Kardemumma, annos 2g1.8g5.6kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 72g215kcal13.4g1.8g17.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 18g129kcal0.1g0.1g14.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g33g130kcal0g32.6g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl12g68kcal2.5g0.6g5.9g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g2958kcal64.6g336.6g148.2g12.4g
Valittu annoskoko464g1479kcal32.3g168.3g74.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna232g740kcal16.2g84.2g37.1g3.1g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424