Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 70g16kcal0.3g2.2g0.1g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.4g11.7g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g7.5g4.3kcal0.3g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras21g74kcal2.7g14.7g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g818kcal65.4g63.8g32g7g
Valittu annoskoko464g409kcal32.7g31.9g16g3.5g
Annoskoko puolitettuna232g205kcal16.4g16g8g1.8g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661