Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow68g47kcal11.5g0g0.2g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g34g68kcal6.9g0g4.5g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g45g77kcal3.5g2.3g5.9g1.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g90g25kcal1g4.3g0.4g2.7g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.3g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g444kcal46.6g14g22.4g8g
Valittu annoskoko464g222kcal23.3g7g11.2g4g
Annoskoko puolitettuna232g111kcal11.7g3.5g5.6g2g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652