Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 73g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Tomaatti 35g8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokosokeri1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g75g248kcal12g46.5g1.5g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g1031kcal66.2g119.2g30g17.2g
Valittu annoskoko464g516kcal33.1g59.6g15g8.6g
Annoskoko puolitettuna232g258kcal16.6g29.8g7.5g4.3g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413