Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.3g
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)60g36kcal0.6g2.7g2.4g0.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.8g4.9kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g475kcal11g86.6g7.2g15.6g
Valittu annoskoko464g237kcal5.5g43.3g3.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna232g119kcal2.8g21.7g1.8g3.9g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305