Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2278g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green421g1367kcal101g206.1g4.2g50.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Paprikajauhe 7g23kcal1g1.3g0.9g2.6g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)18g18kcal1.3g3g0.1g0.4g
Kananmuna, keitetty 771g1100kcal96.4g2.3g79g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g876g307kcal14g60.5g0.9g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9268g6127kcal438.4g578g206.4g140.2g
Valittu annoskoko4634g3064kcal219.2g289g103.2g70.1g
Annoskoko puolitettuna2317g1532kcal109.6g144.5g51.6g35.1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587