Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1834g643kcal84.7g35.8g5.5g45.9g
Jauheliha, sika-nauta 2100g4650kcal367.5g0g357g0g
Juustoraaste emmental punaleima140g546kcal40.6g0g42g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 455g1502kcal9.1g13.6g159.2g0g
Pekoni, paistettu 105g541kcal17.3g0g53.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9268g15764kcal1038.4g98.8g1233.8g91.8g
Valittu annoskoko4634g7882kcal519.2g49.4g616.9g45.9g
Annoskoko puolitettuna2317g3941kcal259.6g24.7g308.5g23g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886