Mungpapukeitto

Kuullota pienityt sipulit ja paprika öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot, kiehauta.

Lisää suurin osa esikeitetyistä mungpavuista ja mausteita oman maun mukaan (itse käytin sinapinsiemeniä, kahta kuivachiliä, paprikajauhetta, kurkumaa, cayenne- ja mustapippuria).

Anna kiehua hiljalleen n. 20 min, soseuta sauvasekoittimella.

Lisää loput pavut, pienityt tomaatit, kerma ja kuutioitu feta.

Kiehauta ja anna hautua vielä hetki.

Tästä PITÄISI tulla viitisen annosta, mutta oli niin hyvää, että riittää ehkä kolmeksi annokseksi...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1801g0kcal0g0g0g0g
Mungpapu keitetty (Ekolo), annos 100g1441g1282kcal100.8g201.7g5.8g73.5g
Paprika, punainen360g93kcal3.2g16.6g1.4g7.2g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Auringonkukkaöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g43g93kcal6g9.3g3.6g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)315g63kcal1.9g11g0.9g0g
Fetajuusto suolaliemessä (Eridanous), annos 200g153g418kcal25.3g1.1g35.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%180g288kcal4.9g4.9g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9270g5474kcal295.4g524g239.2g171.8g
Valittu annoskoko4635g2737kcal147.7g262g119.6g85.9g
Annoskoko puolitettuna2318g1369kcal73.9g131g59.8g43g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.7g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331097