Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 228g55kcal4.1g5g0.7g5.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 143g50kcal6.5g2.8g0.4g3.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g71g86kcal2.4g2.6g7.1g0g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.3g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio14g41kcal3.7g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g533kcal34.2g26.8g27.2g17.6g
Valittu annoskoko464g267kcal17.1g13.4g13.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna232g133kcal8.6g6.7g6.8g4.4g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053