Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 88g56kcal2.8g4.2g3.1g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)131g236kcal24.9g0.1g14.4g0g
Hapukoor 20% (Alma)92g187kcal2.6g2.9g18.4g0g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Tilli, tuore 13g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Voi 31g222kcal0.4g0.1g24.9g0g
Hapankorppu 67g228kcal6.7g41.4g1.4g10.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 22g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Liivate 7.9g28kcal6.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana929g1938kcal89.8g99g124.6g22.2g
Valittu annoskoko465g969kcal44.9g49.5g62.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna232g485kcal22.5g24.8g31.2g5.6g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254