Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale48g153kcal5.7g0g14.3g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.5kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suolasienet (rouskuja)70g14kcal1.1g3.5g0.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk225g60kcal1.3g11.9g0.4g3.1g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 2.8g7.2kcal0.4g0.6g0.1g1.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana929g879kcal21.2g42.2g70g10.6g
Valittu annoskoko465g440kcal10.6g21.1g35g5.3g
Annoskoko puolitettuna232g220kcal5.3g10.6g17.5g2.7g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943