Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g100g459kcal0.5g0.5g50.8g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g399g1555kcal0.8g386.7g0g0g
Raparperi 1914g645kcal13.2g105.3g1.9g26.8g
Culinesse (Flora), annos 10g498g2293kcal2.5g2.5g254.2g0g
Sokeri 593g2408kcal0g592.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu439g553kcal48.2g1.3g39.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 648g2223kcal66g453.5g7.8g22.7g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g20559kcal266.6g3151.4g709.8g104.8g
Valittu annoskoko4640g10280kcal133.3g1575.7g354.9g52.4g
Annoskoko puolitettuna2320g5140kcal66.7g787.9g177.5g26.2g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570