Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g1360g6963kcal121g397.1g544g80.2g
Voi, 1 tl, 5 g960g7008kcal9.6g9.6g768g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton120g384kcal27.7g12.6g25g0g
Kananmuna kuoreton 960g1369kcal120g2.9g98.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl1200g4080kcal24g36g420g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g39929kcal604.6g995.6g3710.8g160.4g
Valittu annoskoko4640g19965kcal302.3g497.8g1855.4g80.2g
Annoskoko puolitettuna2320g9982kcal151.2g248.9g927.7g40.1g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347