Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2284g545kcal41.1g49.8g6.9g52.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1428g496kcal65.4g27.6g4.3g35.4g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g714g857kcal24.3g25.7g71.4g0g
Voi 29g207kcal0.3g0.1g23.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g147kcal4.4g30g0.5g1.5g
Mozzarella juustoraaste, valio143g414kcal37.1g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g5330kcal345.2g266.4g272.6g178g
Valittu annoskoko4640g2665kcal172.6g133.2g136.3g89g
Annoskoko puolitettuna2320g1333kcal86.3g66.6g68.2g44.5g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053