Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1200g2040kcal228g0g120g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1000g1200kcal34g36g100g0g
Kantarelli 400g70kcal7.3g1.6g2g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g7646kcal570.4g242.2g456.4g68g
Valittu annoskoko4640g3823kcal285.2g121.1g228.2g34g
Annoskoko puolitettuna2320g1912kcal142.6g60.6g114.1g17g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993