Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g1333g800kcal133.3g57.3g4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Kananmuna kuoreton 1173g1674kcal146.7g3.5g120.3g0g
Mantelilastu (A la meira)533g3200kcal128g35.2g288g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g21911kcal880g288g1944.6g0g
Valittu annoskoko4640g10956kcal440g144g972.3g0g
Annoskoko puolitettuna2320g5478kcal220g72g486.2g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231