Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 1500g335kcal7.5g46.5g3g37.5g
Kesäkurpitsa zucchini 1300g235kcal7.3g32.5g5.2g9.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g1000g200kcal6g33g3g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste600g2160kcal174g10.2g168g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g8825kcal411.2g385.6g616.8g100.2g
Valittu annoskoko4640g4413kcal205.6g192.8g308.4g50.1g
Annoskoko puolitettuna2320g2206kcal102.8g96.4g154.2g25.1g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534