Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 2000g484kcal27.4g38.6g10g49.6g
Pekoni, paistettu 680g3502kcal111.8g0g344.7g0g
Kananmuna kuoreton 560g799kcal70g1.7g57.4g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g600g1980kcal150g0g156g6g
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g14267kcal769.6g157.4g1160.2g111.2g
Valittu annoskoko4640g7133kcal384.8g78.7g580.1g55.6g
Annoskoko puolitettuna2320g3567kcal192.4g39.4g290.1g27.8g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018