Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)444g1590kcal62.2g310.8g9.8g22.2g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1776g2453kcal333g0g124.3g0g
Sipuli (kuorittu)533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1798kcal0g0g199.8g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g999g2697kcal93.9g459.6g46g37g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g17364kcal992g1592g762g136.6g
Valittu annoskoko4640g8682kcal496g796g381g68.3g
Annoskoko puolitettuna2320g4341kcal248g398g190.5g34.2g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657