Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g2126g2488kcal59.5g85g212.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 864g2964kcal88g604.7g10.4g30.2g
Kananmuna kuoreton 585g834kcal73.1g1.8g59.9g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1063g1744kcal265.8g9.6g70.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g16066kcal973g1403.8g706.2g60.4g
Valittu annoskoko4640g8033kcal486.5g701.9g353.1g30.2g
Annoskoko puolitettuna2320g4016kcal243.3g351g176.6g15.1g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781