Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1800g691kcal18g124.2g3.6g45g
Nauris 360g99kcal3.6g15.1g1.1g6.8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Oivariini, juokseva, rasvaseos120g864kcal0.6g0.6g96g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton240g384kcal19.2g9.6g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9280g4341kcal94g341.2g265.4g117.4g
Valittu annoskoko4640g2171kcal47g170.6g132.7g58.7g
Annoskoko puolitettuna2320g1085kcal23.5g85.3g66.4g29.4g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88566