Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g1488g1934kcal238.1g0g110.1g0g
Maustekurkku676g112kcal4.7g20.3g0.7g12.2g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka451g45kcal5g3.6g0.9g4.5g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g225g32kcal3.2g3.4g0.5g2.7g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 857g2547kcal12.8g54.6g257g0.3g
Kananmuna, keitetty 496g708kcal62g1.5g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9288g10998kcal663.4g210g841.8g54.8g
Valittu annoskoko4644g5499kcal331.7g105g420.9g27.4g
Annoskoko puolitettuna2322g2750kcal165.9g52.5g210.5g13.7g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780