Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl39g351kcal0g0g39g0g
Tonnikala vedessä 900g940kcal202g0g13.5g0g
Sipuli kuivattu 45g122kcal4.7g15.8g0.7g15.7g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g120g300kcal14.4g58.8g0.6g0.6g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml900g1350kcal18g22.5g135g0g
Herneet (Apetit)600g318kcal34.2g31.8g5.4g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g600g744kcal18g153.6g3.6g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g1440g1508kcal73.9g283.7g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9288g11266kcal730.4g1132.4g412.8g32.6g
Valittu annoskoko4644g5633kcal365.2g566.2g206.4g16.3g
Annoskoko puolitettuna2322g2817kcal182.6g283.1g103.2g8.2g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575