Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)539g145kcal7g25.9g1.1g9.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3591g729kcal21.5g136.5g10.8g50.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g269g40kcal2.7g5.4g0.5g3.8g
Rypsiöljy 126g1111kcal0g0g125.7g0g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9288g4286kcal79.4g370.8g277.4g131.2g
Valittu annoskoko4644g2143kcal39.7g185.4g138.7g65.6g
Annoskoko puolitettuna2322g1072kcal19.9g92.7g69.4g32.8g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927