Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 52g463kcal0g0g52.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1396g279kcal18.2g41.9g2.8g0g
Kasvisliemikuutio 38g117kcal3.6g5.2g9g0.6g
Katkarapu 943g645kcal136.1g0g10.4g0g
Herne 419g289kcal21.2g39.2g1.7g13g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Spagetti 1745g5713kcal177.9g1158.9g19.2g58.5g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g35g136kcal11.5g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9296g15348kcal740.6g2499.8g211.2g148.4g
Valittu annoskoko4648g7674kcal370.3g1249.9g105.6g74.2g
Annoskoko puolitettuna2324g3837kcal185.2g625g52.8g37.1g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844