Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g2097g2307kcal503.2g0g31.5g0g
Sipuli (kuorittu)699g189kcal9.1g33.5g1.4g11.9g
Margariini 80% keskiarvo105g744kcal0.3g0.2g83.9g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1747g1922kcal52.4g55.9g174.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9296g10323kcal1130g179.2g583g23.8g
Valittu annoskoko4648g5162kcal565g89.6g291.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna2324g2581kcal282.5g44.8g145.8g6g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486