Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman2482g4220kcal297.9g0g248.2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g310g1148kcal43.1g225g7.8g12.7g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g931g2606kcal21.4g32.6g260.6g0g
Kananmuna kuoreton 683g974kcal85.3g2g70g0g
Sipuli 186g56kcal2.3g8.9g0.4g3.2g
Valkosipuli 25g27kcal2g4g0.1g0.5g
Mineraalisuola keskiarvo 31g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9296g18063kcal904.2g545g1174.2g32.8g
Valittu annoskoko4648g9032kcal452.1g272.5g587.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna2324g4516kcal226.1g136.3g293.6g8.2g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144