Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g2736g3830kcal437.8g82.1g199.7g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)800g480kcal5.6g38.4g32g2.4g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g640g2304kcal54.4g492.8g6.4g0g
Sipuli 432g131kcal5.4g20.7g0.9g7.3g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g40g112kcal3.4g6.8g7.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9296g13714kcal1013.2g1281.6g493.2g19.6g
Valittu annoskoko4648g6857kcal506.6g640.8g246.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna2324g3429kcal253.3g320.4g123.3g4.9g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056